✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

Voetballen in de winter

Voetballen in de winter: dit heb je nodig

De voetbaltrainingen zijn weer begonnen. Voetballen in de herfst en winter is helaas niet altijd een pretje. Je moet soms kou, regen en wind trotseren. Maar echte bikkels laten zich natuurlijk niet kennen. Sta jij iedere keer weer op het veld ondanks het slechte weer? Dan kan je lichaam wel wat extra bescherming gebruiken. Met deze voetbalkleding kom jij de winter warm en comfortabel door! 

1. Een comfortabel trainingspak

Een trainingspak kan echt niet ontbreken in de winter. Een comfortabele trui en broek zorgen ervoor dat jouw spieren lekker warm blijven. Een trainingspak draag je tijdens de trainingen, maar deze is ook ideaal voor op de bank tijdens wedstrijden. Tegenwoordig zijn er een hoop moderne pakken te koop die lekker warm zijn, maar er ook nog eens leuk uitzien. 

Heb je een favoriete club? Vrijwel iedere club heeft een speciaal trainingspak. Ook deze kun je gewoon aanschaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Ajax trainingspak? Of toch liever Feyenoord of PSV? Neem een kijkje op onze website en vergelijk de prijzen van de nieuwste officiële trainingspakken van jouw favoriete clubs. 

2. Thermokleding

Voetbalkleding is vaak net iets te koud tijdens trainingen of wedstrijden in de winter. Veel voetballers dragen daarom thermokleding tijdens het voetballen. Een thermoshirt of broek zorgt voornamelijk voor het afvoeren van zweet, maar ook houdt het lichaamswarmte beter vast. Je koelt dus niet af op momenten dat je even stil staat en hoeft minder lang op te warmen. 

Zorg ervoor dat je thermokleding kiest dat goed aansluit, maar ook voldoende bewegingsvrijheid biedt. Je moet je namelijk wel goed kunnen bewegen. 

Voetballen in de winter

3. Nekwarmer

Tijdens het voetballen kunnen jouw hals en nek koud aanvoelen. Dit is vaak de enige plek waar geen bescherming overheen zit. Maar hier is een oplossing voor bedacht: een nekwarmer. Het lijkt een beetje op een sjaal, maar dan anders. De stof zit strak om jouw nek heen, zodat het de lichaamswarmte goed vasthoudt. 

Daarnaast kun je een nekwarmer ook gebruiken voor het bedekken van je mond en neus. Dit is vooral handig op hele koude dagen. 

4. Compressieshort

Maak jij vaak slidings? Dan is trainen met een lange broek niet altijd even handig. Maar het is wel koud.. Je zou voor tights kunnen kiezen, maar een slidingbroek of compressieshort zijn ook goede opties. Deze broek zorgt voor een extra laag bescherming. Het beschermt zowel je huid bij het maken van de slidings, maar ook houdt het je spieren warm. 

Met de bovenstaande voetbalkleding wordt voetballen in de winter een stuk comfortabeler!

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank