✅ Trainingspakken van clubs & landen

✅ Nummer 1 trainingspakken vergelijker

✅ De beste voetbal webshops

overhemd

Witte overhemden voor mannen

Hoe kies jij de kleur van je overhemd? Iedereen heeft z’n favoriete kleuren natuurlijk maar tegelijk hou je toch best ook rekening met wat de stijlvoorschriften zijn voor de gelegenheid waarop je je overhemd gaat dragen. Een wit overhemd is een uitstekende keuze als je je hemd voor professionele gelegenheden wil dragen, op kantoor of voor een meeting bijvoorbeeld. Maar zwarte hemden staan ook mooi gekleed als vrijetijds- (of casual) hemd. En een wit overhemd kun je wel degelijk combineren met een zwarte broek.

Creativiteit en autoriteit

Als je mensen vraagt met welke kleuren ze rust associëren dan komen er twee antwoorden steeds terug. Zwarte en witte kleding, en een witoverhemd dus ook, wordt vaak gezien als een teken van autoriteit maar ook als symbool van creativiteit. Als dat eigenschappen zijn die je graag wilt uitstralen in je professionele milieu dan is een wit overhemd dus een uitstekende keuze. Overhemden zijn bovendien eenvoudig te combineren met andere kleuren, zoals rood, zwart of roze.

wit overhemd

Zakelijke omgeving en een zwart overhemd

Wil je graag je overhemd iets minder klassiek doen overkomen. Kies dan voor een Michaelis overhemd, dat kan nooit misgaan. Experimenteer ook bijvoorbeeld met een felgekleurde das of een lichtgekleurde broek. Een vest mag altijd natuurlijk maar is op een overhemd echt geen vereiste om die stijlvolle uitstraling te bereiken. Heb je toch nog twijfels? Aarzel niet om ons te contacteren, dan geven we je graag nog enkele extra stijltips of suggereren we je enkele ander hemden uit onze collectie!

Snelle Verzending

Volgende dag in huis

14 Dagen Zichttermijn

Probeer het eerst uit!

2 Jaar Garantie

Soepele retourregeling

Gemakkelijk Betalen

PayPal / iDeal / Bank